Elbűvölő kertes házak országszerte

Beköszöntött a tavasz és ezzel együtt a kertben töltött órák száma is megnőtt. Ha van kertünk, a jelenlegi helyzetben kincsnek számít. A home office is jobban esik, ha egy-egy lopott órát a szabadban töltődhetünk. Ha pedig gyerekeink vannak, nem is kell említeni mennyire fontos, hogy levezessék az energiáikat, amire a kertben több lehetőség is adatik. Körbe néztünk országszerte, milyen eladó kertes családi házak vannak aktuálisan. Nézzük a legszebb hét házat!


Gárdony

Gárdony csendes részén eladó ez a 2015-ben épült családi, kertes ingatlan. A ház okosotthon, telefonról irányítható működtethető redőnyök, lámpák kaputelefon, kapucsengő, kamerarendszer, elektromos kapu, rejtett vezérlésű mosogatógép, főzőlap található. A kertben medence, árnyékolóval, kiülő és a gyermekeknek játszó rész is ki lett alakítva.

Gárdony csendes részén eladó ház


Budapest II. kerület, Széphalom

A II. kerület, Széphalom városrészben, angolszász stílusú, lenyűgöző családi villa eladó. Maga a ház lenyűgöző, a kertje pedig elbűvölő. Kis zegzugos kertrészek, ősfák és parkosított kertet fedezhetünk fel.

Budapest II. kerületi ház


Budapest X. kerület, Óhegy

Budapest X. kerületében nagypolgári, négy szintes luxusvilla eladó. Impozáns kert húzódik meg a ház mögött, itt aztán el lehet tölteni az időt. Hatalmas fák, igényes környezet és egy beépített fűthető medence található benne.

Óhegy családi ház


Mosómagyaróvár

A Mosoni-Duna partján Halászin található ez a mediterrán stílusú eladó családi ház. A hangulatos kertben minden a pihenést szolgálja. Az óriási, fedett teraszon jakuzzi, sósvizes medence található.

Mosónmagyaróvár családi ház


Szigetmonostor

Csodás házat kínálna Szigetmonostoron. A vintage stílusú házat körülvevő kertben szőlőlugasok, borospince és fúrt kút is található. A 3000 négyzetméteres telken van mit tevékenykedni és a kikapcsolódásra is számos lehetőség nyílik.

Szigetmonostor családi ház


Budapest III. kerület, Római-part

Budapesten a Rómaifürdőn kínálják ezt az impozáns ikerházat. Fűtött teraszok, télikert és igényesen kialakított parkosított kert tartozik a házhoz.

Budapest III. kerületi ingatlan


Hozzászólások